Montažne kuće Ivanjica izgradnja

 

Izgradnja Luks M Montažne kuće Ivanjica

 

Izgradnja montažne kuće Ivanjica je ozbiljan posao - prepustite ga ozbiljnoj firmi.

Kompanija Luks M ima više od 10 godina iskustva na poslovnima izgradnje Montažnih kuća kako kod nas tako i u inostranstvu.

Montažne kuće su poznate po brzoj izgradnji. Zašto bi čekali 1-2 godine da se uselite u svoju novu kuću kada se montažne kuće često završe i za 30 dana.

Ne dozvolite da pričate sami sa sobom a da ljudi govore ili je lud ili gradi kuću :)

Sa Luks M montažnom kućom Vaše je samo da izaberete kakvu kuću želite a naše je da Vaše snove ostvarimo.

Primenom najnovijih tehnologija i stalnim praćenjem i proučavanjem materijala, načina izrade, garantujemo Vam da ćete dobiti najkvalitetniju montažnu kuću za Vaš budžet.

Cena izrade montažne kuće po kvadratu se kreće od .150€ rez zanatskih radova i od 250€ za varijantu ključ u ruke

 

MONTAŽNE KUĆE IVANJICA IZGRADNJA

 


 

Iskorišćenost prostora u Montažnim kućama je mnogo bolja

Zidovi montažne kuće su tanji od klasičnih time se povećava iskorišćenost prostora koji zauzima kuća za 10%.

 

Montazne kuce su ekološke i mnogo zdravije za život

Osnovni gradjevinski materijal svake montažne kuće je drvo koje je po svim svojim karakreristikama najzdraviji gradjevinski materijal.

 

Velika energetska efikasnost i ušteda

Gradnjom montažne kuće dobijate maximum za uloženi novac Kako su montažne kuće namenjene prijatnom i kvalitetnom životu energetska efikasnost kuće je Veoma Važna. Ipak ćete u toj kući provesti i 70% svog života.

Zapitajte se zašto su u Kanadi montažne kuće toliko popularne? Ako je prijatno živeti u montažnoj kući u Kanadi sigurno nećete imati problema u Srbiji,Crnoj Gori, Sloveniji...

Energetski efikasne montažne kuće Projektuju se tako da je utrošak energije za grejanje ili hladjenje višestruko manji od klasične gradnje. Montažne kuće se zimi brže zagrevaju i bolje drže toplotu dok se leti brže hlade. Ovo se postiže korišćenjem najnovijih materijala i visokom nivou termo-izolacije kao i kvalitetnom stolarijom.

 

 

Ne čekajte više - Vaša kuća je jedan poziv daleko...

Rent a car Beograd Cene rent a car putnički kombi IZNAJMLJIVANJE AUTOMOBILA I KOMBIJA RENTACAR BEOGRAD Transferi - automobilima i putničkim kombijima sa vozačem