Montažne kuće Ivanjica cena

 

Cena montažnih kuća Ivanjica

 

Cena montažnih kuća Ivanjica se formira na osnovu kvadrature same kuće, izabranog projekta, pristupačnosti lokacije... Kada u našem katalogu monzažnih kuća pronađete kuću koja odgovara Vašim potrebama kontatirajte nas i dobićete sve detalje vezane za rokove, cenu...

Pored tipskih montažnih kuća, nudimo Vam i gradnju netipskih montažnih kuća i komercijalnih montažnih objekata, u skladu sa vašom idejom i projektom.

 

Niža cena montažnih kuća

Gradnjom montažne kuće štedite i do 30% u odnosu na tradicionalnu gradnju.
Pre potpisivanja ugovora i bilo kakvih radova na Všoj montažnoj kući radi se kompletna kalkulacija: gradnja, materijali, vreme... Ovo znači da čete pre početka radova na Vašoj motažnoj kući znati tačnu cenu i rokove završetka radova i datum useljenja.

Kako firma Luks M koristi isključivo najsavremenije i veoma kvalitetne materijale u gradnji održavanje Montažne kuće je svedeno na minimum.

 

Brzina gradnje montažne kuće -  UŠTEDA

Svi znamo da je Vreme novac a u ovom segmentu klasična gradnja se ne može porediti sa montažnim kućama.  Svi elementi potrebni za gradnju montažne kuće se završavaju u našim proizvodnim pogonima a zatim se kamionima dovoze na lokaciju gradilišta.

U zavisnosti od veličine montažne kuće vreme potrebno za montažu elemenata varira od 4 do 15 dana. Ukoliko ste se odlučili za sistem ključ u ruke možete se useliti u Vašu novu montažnu kuću za 60 dana.  To vreme bi bilo i kraće ali pojedini materijali zahtevaju vreme kako bi se nastavilo sa radovima.

Montažne, kuće, Ivanjica, cena

 

Velika energetska efikasnost montažnih kuća - UŠTEDA

Gradnjom montažne kuće dobijate maximum za uloženi novac Kako su montažne kuće namenjene prijatnom i kvalitetnom životu energetska efikasnost kuće je Veoma Važna. Ipak ćete u toj kući provesti i 70% svog života.

Zapitajte se zašto su u Kanadi montažne kuće toliko popularne? Ako je prijatno živeti u montažnoj kući u Kanadi sigurno nećete imati problema u Srbiji,Crnoj Gori, Sloveniji...

Energetski efikasne montažne kuće Projektuju se tako da je utrošak energije za grejanje ili hladjenje višestruko manji od klasične gradnje. Montažne kuće se zimi brže zagrevaju i bolje drže toplotu dok se leti brže hlade. Ovo se postiže korišćenjem najnovijih materijala i visokom nivou termo-izolacije kao i kvalitetnom stolarijom.

CENA MONTAŽNIH KUĆA IVANJICA

 

Ako uzmemo u obzi ostvarenu uštedu, montažne kuće sa energetskom efikasnošću možemo reći da je posle 20 godina otplatila samu sebe.

 

 

 

 

Ne čekajte više - Vaša kuća je jedan poziv daleko...

Rent a car Beograd Cene rent a car putnički kombi IZNAJMLJIVANJE AUTOMOBILA I KOMBIJA RENTACAR BEOGRAD Transferi - automobilima i putničkim kombijima sa vozačem